Transferuri şi coversii formate film

Executăm transferuri şi conversii de format pentru materiale filmate de pe suporturi analogice (film 8 mm, super 8 sau casete analogice 8 mm, SVHS şi VHS) sau digitale (Digital 8, miniDV, DV CAM, HDV sau HD) in format digital cu transmitere on-line sau inscriptionare, la cerere, pe suporturi de memorie – stick memorie, HDD, SSD, etc.sau pe medii optice: CD, DVD, respectiv BD.

La suporturi optice tip DVD, respectiv BD, se pot adăuga meniuri, capitole, generice şi orice alte elemente de editare digitală vechilor amintiri de familie pentru a le conserva şi îmbunătăţi în acelaşi timp.

Se pot transfera în format digital pelicule cinematografice format 8 mm şi super 8, cu toate beneficiile pe care le aduce acest format privind editarea. Se pot adăuga: coloană sonoră, tranziţii, generice, etc.

Pentru orice tip de transfer contactaţi-ne pentru ofertă. Pentru o cantitate mare de materiale de transferat se pot acorda discounturi negociabile. De asemenea se vor discuta termenele de livrare pentru lucrări.

Aveţi un scurt exemplu de astfel de film transferat din peliculă Super 8 în format digital. Odată transferat în format digital se poate converti cu orice extensie: mpeg2, mp4, wmv, mov, etc.

Film Super8 cadru 1

PREȚURI

Transfer casete analogice Video8, VHSC sau VHS pe suport DVD 35 RON pe ora
Transfer casete digitale Digital 8, miniDV şi DVCAM pe suport DVD 35 RON pe ora
Transfer casete HDV pe suport BD 75 RON pe ora
Transfer film (mut) 8mm sau Super 8 pe suport DVD 325 RON pe ora*(1)(2)

*Preturile nu contin TVA

*(1) daca materialul de transferat are cel putin 30 min. Daca materialul de transferat are sub 30 min, de exemplu o rola de Super8 de 15 m, care dureaza in medie 3 min la std 18 fps – pretul pentru transfer va fi de 10 euro/min

*(2) Termeni contractuali pentru transferuri de pe film/peliculă – citeste aici

Contactaţi-ne pentru o ofertă personalizată!